Tillval

  Din Göta kanal-resa närmar sig. Det är dags att meddela oss om du önskar några tillval och hur du vill betala din deposition.

  Fyll i nedanstående formulär och klicka på skicka. Du kommer att få en bekräftelse och därefter en slutfaktura gällande din bokning. Det finns också en tillvalsblankett i pdf-format om du föredrar att skriva ut, fylla i och skicka per post.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Kontraktsnummer (obligatorisk)

  Parkering

  Parkering
  Vi kan erbjuda parkering i låst garage under din vistelse på kanalen: 15 EUR per dag
  NejJa
  Antal bilar

  Antal dygn:

  Extra på båten

  Bäddutrustning/handdukar
  Täcken och kuddar ingår i båtens ordinarie utrustning. För din bekvämlighet kan vi erbjuda ett paket bestående av påslakan, underlakan, örngott, badlakan och frottéhandduk.
  Pris 24 EUR per person.
  JaNej
  Antal personer:

  Startkit kök/badrum
  Ett startpaket som gör att du inte behöver bekymra dig om basutrustningen i kök och badrum: Diskmedel, scotch bright, disktrasa, diskborste, 4 st köks-/diskhanddukar (lån), 1 rulle hushållspapper och 2 rullar toalettpapper. Pris 24 EUR per båt.
  JaNej

  Slutstädning (kan ej beställas om husdjur medföres på båten)
  Det du behöver göra är att diska, tömma papperskorgar och placera alla utrustning på sina platser enligt utrustningslistan. Vår personal tar sedan hand om slutstädning av resten. Om du väljer att städa själv, räkna med att det tar cirka 2-3 timmar att städa båten. Om det vid besiktning visar sig att båten inte är städad till det skick den var när den togs i besittning debiterar vi slutstädningen genom avdrag på depositionsavgiften.
  Pris: Båt upp till 30 fot: 200 EUR, båt större än 30 fot: 255 EUR.
  JaNej

  Cykel (i mån av tillgång)
  Vi har ett litet antal hopfällbara cyklar. Pris per cykel och vecka: 60 EUR (reservation för att cyklarna kan vara fullbokade, vilket vi i så fall informerar om när vi mottagit denna bokning).
  JaNej Antal cyklar

  Deposition – välj alternativ nedan
  Ej återbetalningsbar självriskelimineringÅterbetalningsbar deposition

  Ej återbetalningsbar självriskeliminering
  Debiteras på slutfakturan. En avgift på mellan 100 EUR och 200 EUR* erläggs. I händelse av skada på båt, utrustning eller tredje part täcks detta av vår försäkring utan extra kostnad för hyrestagaren under förutsättning att båten framförts på ett sjömannamässigt sätt och skadan ej orsakats av oaktsamhet eller alkoholpåverkan.
  *)Albin 25: 100 EUR
  *)Regina von Platen, Delphia Escape, Nano: 170 EUR
  *) Naviga Nordica (Caspian), Sigrid, Sophia : 200 EUR

  Återbetalningsbar deposition
  En deposition på mellan 500 EUR och 1000 EUR erläggs**. I händelse av skada som orsakat kostnader överstigande depositionsbeloppet innehålls detta i sin helhet för att täcka försäkringens självriskbelopp. I händelse av skada understigande depositionsbeloppet innehålls så stor del av beloppet att det täcker kostnaden för skadan. Om kostnaden för skadan ej kan bedömas på plats innehålls hela depositionsbeloppet fram till dess att skadan kostnadsberäknats av fackman.
  **)Albin 25: 500 EUR
  **)Regina von Platen, Caspian, Sigrid, Sophia, Delphia Escape, Nano: 1000 EUR

  Andra önskemål/frågor (du kan också mejla till boka@kanalcharter.se)